Profil

Profil

I 1958 grundlagde Svend Ovesen firmaet med servicestation og autoværksted. I 1964 startede firmaet med forhandling af Toyota, og i 1991 overtog den nuværende ejer Niels Ovesen firmaet.

I 2007 omlagde importøren af Toyota i Danmark forhandlernettet, således, at det blev den geografiske beliggenhed, der blev afgørende for, hvilke forretninger, der fremover skulle have status af aut. Toyotaforhandler. Vor beliggenhed gjorde imidlertidig, at vi ikke længere kunne beholde vor status som aut. forhandler. I dag formidler vi salg af nye Toyotabiler.

I 2008 blev vi aut. Chevrolet-forhandler og serviceværksted.

1/6 2014 blev vi autoriseret Suzuki-forhandler og -serviceværksted

I 2008 2009 og 2013  blev vi kåret som “årets TOYOTA-værksted“, med de fleste tilfredse kunder…. Det er vi lidt stolte af!

I 2019 blev vi igen, for fjerde gang, kåret som en af landets bedste Suzuki-forhandlere. Det skete, da vi blev hædret for at yde ekstraordinær god kundeservice.

Vi forsøger løbende at gentage succes`en.

Miljøcertifikat

I 2008 blev vort værksted miljøcertificeret og det er vi blevet årligt lige siden.

Efter længere tids forudgående arbejde, blev vi i foråret ISO14001-miljøcertificeret.

Dette betyder blandt andet, at vi forpligter os til at overholde gældende lovgivning og krav vedr. produktanvendelse, bortskaffelse af affald, forebyggelse af forurening af natur og miljø, skabe optimale vilkår for medarbejderne på såvel miljø som arbejdsmiljøområdet, samt løbende optimere miljøindsatsen.

Den nære kundekontakt, har altid lagt os stærkt på sinde – og det gør den stadigvæk. Vi er overbevist om, at selv om tingene bliver større og større og alting skal gå hurtigere og hurtigere, er det vigtigt, at have tid til den enkelte kunde og dennes ønsker.

Klik på billedet for at læse artiklen.

Den tilfredse kunde vender tilbage..